El Lluçanès: UN PAS MÉS!

Ahir dimecres 12 de febrer de 2014 es va reunir la Comissió de Delimitació Territorial de Catalunya (info) i va aprovar per unanimitat l’informe favorable al reconeixement de la comarca del Lluçanès. Sí, és un tràmit. Però és un tràmit IMPRESCINDIBLE per a esdevenir comarca oficial tal i com preveu l’actual Llei d’Organització Comarcal de Catalunya (mireu-la aquí).

Pot semblar embarbussat, pot semblar costós, i ho és. Pot semblar que arriba tard (i ho fa!) però gràcies a diferents persones, col·lectius, feines de molt de temps i al clamor social en general, al territori i al Parlament, ho hem aconseguit. La Comissió ho va debatre i ho va votar favorablement per unanimitat. Ara, hem de seguir el que marca la Llei i no deixar de reivindicar fins a assolir l’objectiu. I és que ara més que mai és qüestió de voluntat política, per tant, no hi ha excuses. 

Des de l’octubre del 2010 que teníem pendent d’aprovació la demanda feta per ajuntaments del Lluçanès (mireu notícia), una demanda que amb l’arribada de CiU al Govern de la Generalitat va ser aparcada, fins que es va aconseguir ser incorporat aquest punt a la reunió de la Comissió de Delimitació Territorial d’ahir. Ara, a seguir avançant.

La gent del Lluçanès s’ho val. La gent del Lluçanès s’ho mereix. Per la gent del Lluçanès, seguirem en aquest camí del reconeixement oficial! Hem fet un pas més, avui més que mai: EL LLUÇANÈS ÉS COMARCA!

PD: Em recordo MOLT de la gent de la Plataforma “El Lluçanès és comarca”, lluitadors incansables de forma altruista. Ah, i recordeu, que dimecres vinent organitzem un acte a Vic.

* Notícia a LaRella.cat . Notícia a Osona.com. Notícia al Regió 7.

llucanescomarca14

 

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*