El Pavelló necessita un terra nou. El Club Patí Lluçanès celebra el seu festival

El Club Patí Lluçanès (mireu-ne el bloc) va fer el festival anual aquest diumenge a Prats de Lluçanès, en el marc dels actes de Sant Jordi, i que portava per nom “El món màgic del CP Lluçanès“. Davant d’un pavelló ple a vessar, a les 6 de la tarda puntualment va començar l’espectacle, amb unes paraules de la Presidenta Queta Bosch i amb una coreografia amb totes les patinadores i patinadors del club damunt la pista (van fer també la foto de grup). A partir de llavors, es van succeïr les representacions dels diferents grups del mateix CP Lluçanès (amb membres de tota la comarca, i amb representacions també individuals) i de grups convidats (Salt, Lloriana -St Vicenç de Torelló-, Ripoll i El Masnou).

Durant les representacions, ja molt a l’inici del festival, es va fer palesa una evidència que fa massa temps que persegueix la pràctica del patinatge a Prats de Lluçanès: l’estat del terra del pavelló. I és que en diverses ocasions les caigudes reiterades de les patinadores per culpa del terra van fer-se més que presents.

El Club Patí Lluçanès és un club molt viu i actiu, amb una llarga i consolidada trajectòria, amb molts participants de tots nivells, i que competeix amb bons rendiments a diferents campionats i categories (us convido una vegada més a mirar el seu bloc, per exemple). És un dels principals clubs esportius del Lluçanès. I per la pràctica del patinatge els és bàsic l’estat del terra on practiquen, i és que els patins, per molt òbvi que sembli, han de poder tocar a terra, rodar bé, frenar, moure’s amb lleugeresa… I penso que ja no poden esperar gaire més.

Des d’Esquerra-Prats ho tenim clar, i hem presentat alternatives i opcions ja fa mesos. L’entitat i l’equip de govern de l’Ajuntament ens tindrà al seu costat per buscar la millor opció per aconseguir aquesta millora necessària al pavelló del poble. S’ha de pensar en un pavelló que pugui acollir amb garanties la pràctica de patinatge, sense oblidar que ha de servir també per a altres esports i usos.

Així doncs, un bon festival que va servir per posar en evidència una mancança, però sobretot també unes potencialitats, les d’un club com el CP Lluçanès que té energia per estona. Moltes felicitats i que duri!

A continuació, fotos i vídeo:

Vídeo del Jordi Pey:

1 comentari

  1. En primer lloc vull felicitar al club patí lluçanès per la seva trajectoria durant tots aquests anys. En segon lloc dir que em sento molt orgullós d´haver format part d´aquest club duran anys. Dit aixó també vull donar la meva opinió sobre el terra del pavelló. Es molt trist que tot una serie de patinadors i patinadores agin agut de deixar “el club del seu poble i del seu cor” i fer centenars de kilometres cada setmana per poder entrenar en millors condicions i assolir un nivell tecinc que els permeti competir a més alt nivell, alhora denuncio la manca de sensibilitat dels responsables municipals (DE TOTS ELS COLORS POLITICS) per trobar una solució a aquest problema. Em faría molt feliç que d´una vegada es tractés seriosament el problema, i en un futur no molt llunyàr poder veure patinadors del club patí lluçanès en campionats d´Espanya i d´Europa.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*