El Sant Jordi a Prats de Lluçanès. Lluçaveus obre la programació

La Diada de Sant Jordi arriba amb energia i el nostre país s’aboca a la seva celebració. Llibres i roses en seran com sempre protagonistes, la llegenda, el drac, Sant Jordi i la rosa… omplen de contingut una jornada que si el temps acompanya, tots ens sentim com a nostra, i es converteix de reafirmació i orgull nacional.

A Prats de Lluçanès, d’on podeu veure el programa clicant aquí damunt, avui aquest vespre s’obren les propostes amb l’actuació del grup “Lluçaveus“, que dirigits per la pradenca Anna Gorchs i segons ells mateixos: “Som un grup que habitualment cantem en el Poema de Nadal a Lluçà però que durant l’any no ens trobem. Hi ha gent de Prats de Lluçanès, Lluçà, Olost, Oristà, Sant Bartomeu del Grau, Alpens, Sant Boi de Lluçanès, Sobremunt… Aquesta vegada però hem preparat un repertori amb peces d’autors clàssics, cançons tradicionals, populars, religioses… a quatre veus.” Pinta molt bé i interessant.

El dia central, la Diada de Sant Jordi -23 d’abril- a Prats els protagonistes són els més menuts amb el Sant Jordi escolar, i és clar, parades amb llibres i roses. Per cert, també podreu comprar el llibre “Vicenç i Àgata, 25 anys voltant“.

Doncs vinga, a gaudir de la Diada activament!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*