Els 3 punts del derbi lluçanès

Dissabte passat vam viure un derbi de futbol al Lluçanès. Els equips de Sant Bartomeu del Grau i el Prats de Lluçanès que militen a la Tercera Territorial Catalana s’enfrontaven a la que era la cinquena jornada de lliga. Potser per això mateix, perquè hi havia poc en joc, però vaig trobar que hi havia poc públic al camp municipal de Sant Bartomeu; el derbi no era calent.

De totes maneres, el partit va ser distret; ja sé que no és un adjectiu gaire futbolístic, però se m’acudeix aquest. I és que malgrat el 0 a 4 definitiu, la cosa no va ser tant desigual de forma global. La primera part amb clar domini del Pradenc va acabar amb un 0 a 2 , amb un parell de grans gols; però després de la mitja part el Sant Bartomeu va sortir animat. Es va trobar amb dos impediments: el porter de Prats Dídac, i l’àrbitre que va anul·lar un gol que havia de pujar al marcador; això hauria canviat -sens dubte- la dinàmica del partit. Aquests entrebancs van descol·locar els locals i van donar ales als visitants, que van fer dos bonics gols més. Així, els tres punts del derbi lluçanès se’n van anar cap a Prats.

Després d’això, el Pradenc ocupa la segona posició en el seu primer any a la categoria, i el Sant Bartomeu és cuer. Esperem que el Pradenc pugui mantenir l’excel·lent ritme, i que el Sant Bartomeu el recuperi.

* Podeu veure petita galeria de fotos a Google + o Picassa.

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*