ELS PETS a Prats de Lluçanès

Tal i com explicava, arriba la Festa Major de Sant Vicenç a Prats de Lluçanès, i un dels plats forts és el concert d’ELS PETS dissabte vinent dia 18 de gener al pavelló municipal.

Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres ja van sortir a l’escenari del pavelló pradenc entonant “Vespre” (mireu aquest vídeo) el 18 de juny del 2011. Aquell dia, celebràvem el 25è aniversari dels Gegants de Prats de Lluçanès i acompanyaven Els Pets (que també celebraven 25 anys) els Brams, La Iaia i Canvi de Plans (mireu-ne la crònica aquí). Ara, dos anys i mig després, i també en dia 18 -però de gener- protagonitzaran aquest concert acompanyats del grup de versions Star 3 i del Dj Nitus.

Si llavors el grup de Constantí portava al nostre poble tota una trajectòria de 25 anys darrere i la posava a disposició dels centenars de persones que omplíem la pista, ara suma a tot això un nou Disc. Encara una mica més madurs, i amb un treball que la majoria de crítica titlla d’impecable, el nou disc porta per títol “L’àrea petita“, i ells mateixos el qualifiquen com el seu “treball més arriscat”.

Pels pradencs, un orgull tornar a acollir un dels grups més importants del rock català. Pels visitants, no us ho penseu dos cops i veniu, segur que, a més, podeu quedar-vos a dormir per aquí, o venir abans, i gaudir de les nostres contrades.

Per acabar, us deixo amb el vídeoclip de la cançó BOMBOLLES, i un petit fragment carregat de sentit:

I, encara que el govern
ens miri malament,
tinc ganes d’explicar-te en cada mot que parlo,
fer-te lloc en el meu carro,
plantar cara i derrotar els dolents

(Lluís Gavaldà a l’escenari de Prats, durant les proves de so el 18 de juny del 2011)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*