els Reis a Prats de Lluçanès

He escrit en diverses ocasions aquí, al facebook i al twitter, i també he dit de viva veu, que la nit de reis és la nit més especial de l’any. Aquest any, no va ser menys. I el primer escrit del 2012 en aquest bloc (que s’ha fet esperar), el dedico a la tarda i nit de Reis.

Enguany cal destacar el gran nombre de patges i patgesses (més que mai), les espectaculars i lluminoses carrosses, i els vestits nous que portàvem tots i totes. Tot això, que es veu molt ràpidament i que no dura gaire estona, porta molta i molta feina d’hores i hores, per aquest motiu cal agraïr doblement la feina feta. Així, faig una menció a la gent de la Comissió de Reis, amb el Jaume, el Dídac, el Pep, la Rosa, la Maria, el Jordi, el Santi, l’Alba, el Jordi i la Xes, al capdavant. També a tot el gran nombre de persones  que hi van col·laborar, que mai fallen.

Per últim, i molt especialment, a la multitud de nens i nenes, homes i dones de totes les edats que s’emocionen amb aquesta festa, tan durant l’esperada cavalcada com quan els reis passen per les cases.

Va ser un honor per mi poder tornar-hi a participar, al costat de tota la gent que van ajudar a que tornés a ser una nit màgica i especial.

* Podeu veure una galeria de fotos, amb fotos fetes per mi però també amb les d’altres persones que me les han cedides, en aquest enllaç. Fotos dels dies anteriors, de la mateixa cavalcada i de la feina posterior.

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*