Els Reis abans, durant i després (fotos)

La Nit de Reis és de tros la nit més màgica de l’any. És la nit que et costa trobar adjectius per descriure-la. La il·lusió viscuda és excepcional i les sensacions que ens envaeixen són indescriptibles (i no estic sent exagerat). A mi em passa el mateix que els nens petits, però des d’una altra perspectiva evident. La baixada de Lurdes es fa emocionant, l’entrada al poble has d’esforçar-te per aguantar les llàgrimes, i les cares d’il·lusió són generalitzades.

I això, com tot, té una feina (una feinada!) darrere. Per això cal més que mai agrair la GRAN tasca de la Comissió de Reis i les persones que la formen. I és que no només és tot el que passa el dia 5; aquesta gent estan tot un any treballant, buscant finançament, espavilant-se per tal que tot, tot, surti rodó. I no només fent carrosses (gran feina -amb menció especial pel Jaume i el Dídac- i resultat del qual es veu molt), sinó que preparant vestits, maquillatge, organitzant grups, etc. Així que, GRÀCIES COMISSIÓ DE REIS i per molts anys!! 😉

A mi em sembla que la cavalcada va tornar a ser genial. I que la gran novetat a la Plaça Nova -pel que he pogut copsar- ha agradat i molt. Poder pujar els nens dalt la carrossa a buscar caramels de la mà dels Reis mags és fantàstic.

Cal també un agraïment a tothom per la rebuda a les cases, a la Residència, als companys patges i reis amb qui comparteixes aquesta meravellosa història. A tots els ajudant i col·laboradors. I tota la moltíssima gent que hi havia a rebre l’arribada dels Reis mags d’Orient, que també em sembla que aquest any va ser més nombrosa que l’habitual.

Us deixo amb una galeria de fotos en que hi podeu veure una mica el procés de construcció de les carrosses, com es preparen els patges (també del dia que anuncien la seva arribada i el que recullen les cartes), la pròpia cavalcada i la festa a la Polivalent. Cliqueu aquí Google + per veure aquesta galeria o aquí Picassa. Ja em direu què us sembla tot plegat. I VISCA LA NIT DE REIS!

 

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*