en homenatge al President Companys

Aquest cap de setmana Esquerra a Prats de Lluçanès hem organitzat un seguit d’actes en homenatge al President Companys. Divendres una colla de gent vam ser a l’esplanada de Lurdes, on vam llegir poesia, vam tirar coets, vam cantar Els Segadors i vam menjar una mica de coca i llonganissa.

Avui diumenge, dues hores ha estat obert el Museu Municipal Miquel Soldevila, un espai dedicat a la memòria i els orígens del nostre poble, de l’artista Miquel Soldevila, i de la fossa comuna explorada a Puigvistós. Després, concert de Titot i David Rosell…  (segueix…)

Ells dos han ofert un gran concert amb moltes referències a la lluita nacional, a la recuperació de la memòria, al compromís amb la causa,etc  davant de més de dues-centes persones que eren a la Plaça Nova de Prats. Molt bona la versió lluçanesa que han ofert del seu gran tema “en un poble oprimit”, mesclant els noms dels municipis de la nostra comarca en una estrofa de la cançó (si algú ha capturat el moment en vídeo, agrairé que m’ho faci saber! ;) )

També per a tots aquells que van lluitar per la justícia i la llibertat, seguirem lluitant!

Un cap de setmana, doncs, de merescut homenatge a l’únic President europeu afusellat pel feixisme.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*