Encén la flama i cadena humana… a Santa Eulàlia de Puig-oriol!

Aquest proper divendres dia 12 de juliol a la Plaça Major de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà, Lluçanès) tindrà lloc l’encesa d’una estelada amb espelmes, a partir de les 9 del vespre. L’acció, organitzada per “Lluçà Decideix“, “vol simbolitzar la flama sempre encesa per conquerir la llibertat de la nostra nació, en el camí cap a la independència el 2014”.

Tal i com informen, en el mateix acte s’ha previst fer una cadena humana com a pas previ a la gran cadena de l’11 de setembre d’enguany. A 1/4 d’11 hi ha previst el parlament d’un servidor, que amb gran il·lusió -i molt agraït- vaig acceptar el repte. A més, hi haurà algunes altres intervencions que s’aniran detallant.

I recordeu que durant el cap de setmana, es celebra la Festa Major d’Estiu (programa)

Animo a la gent del Lluçanès (i de fora, si podeu) a participar-hi activament! ENTRE TOTS HO FAREM TOT!

 

 

     

(Clicant damunt es fan més grans)

3 comentaris

 1. Una pregunta: quans calers val a l’erari public la “benedicció dels automovils” del diumenge? Amb els temps que corren, pot ser és més barat fer un exorcisme, i prou.

  Atentament

 2. Hola “JRRiudoms”,

  Desconec si té cap despesa pública la benedicció de vehicles del diumenge (diria que NO), però el que si et puc dir és que anar a Sant Cristòfol de Borrassers val molt la pena! T’animo a anar-hi, si no pots aquest diumenge, qualsevol altre dia! 😉

  Isaac

 3. Gràcies per la invitació. De ben segur que el lloc és preciós.

  Sols volia posar en solfa alguns actes que s’acostumen a fer a les festes majors, i que són una remembrança del nacionalcatolicisme encara imperant.

  Atentament, i bona festa major! (malgrat la “benedicció officialis”)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*