Es presenta el Club Bàsquet Prats

Com sabeu, i sovint recordo en aquest mateix espai, Prats i el Lluçanès són un poble i una comarca molt rica en activitat i sobretot en activitat esportiva. Així que, a part del futbol, patinatge, motor, ciclisme… també hi ha una important activitat en el món del bàsquet. Així que el passat dissabte dia 10 de novembre es va presentar davant l’afició els equips del Club Bàsquet Prats.

A partir de les 5 de la tarda al Pavelló de Prats de Lluçanès va començar la presentació, mostrant els 7 equips amb els que compta el club: el sènior masculí i sènior femení, que disputen les lligues comarcals; el sorts 21 masculí, el sots 21 femení, el cadet femení i el mini mixt que competeixen en les lligues de la Federació, contra equips de tota l’àrea de la província de Barcelona. Per la seva banda, tanca el cercle dels equips l’escola de bàsquet, per els més petits i que és on s’aprèn el bàsquet mitjançant jocs, i que no competeixen enlloc tot i tenir algun projecte vinculat a l’activitat escolar.

La jornada va comptar amb un partidet de bàsquet dels més petits, davant la bona afluència de públic que hi havia al pavelló.

Aquesta crònica l’he fet gràcies a la informació facilitada pel Gerard Soler Muns, a qui li agraeixo molt la col·laboració. Igualment, felicito a la gent que ho fa possible, que de forma desinteressada aconsegueixen mantenir viu i actiu aquest Club, igualment amb la complicitat de pares, famílies i aficionats. Llarga vida!


(El Club. Clicant damunt, la foto s’amplia)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*