Es presenta el F.C.Pradenc en un homenatge al “Zinho”

Com sabeu Prats i el Lluçanès per extenció és molt ric en pràctica esportiva. L’esport per excel·lència és el futbol també aquí, com a la resta del país. I aquest passat diumenge es va presentar públicament els equips que formen part del F.C. Pradenc.

El nou format al Pavelló (tradicionalment s’havia fet al camp de futbol) va ser molt enriquidor, va augmentar la visibilitat, va aportar més escalfor entre el públic i els propis esportistes. A més, organitzat d’una forma dinàmica en la que vam poder conèixer tots i cadascun dels integrants de les plantilles.

El moment més intens i emotiu (no se m’acudeixen més adjectius que el puguin definir), va ser quan el Toni Tarrés va llegir unes paraules de record del seu amic i company Òscar Luceño “Zinho“, que el passat estiu va morir als Alps suïssos, i el descobriment de la seva samarreta amb el número 5. Els aplaudiments van ser llavors llarg i molt molt apassionats.

Van finalitzar l’acte unes paraules del President del Club Pep Font i del Regidor d’esports Joan Ferrer.

Tot plegat ho podeu veure en els vídeos que va fer el Jordi Pey: presentació dels equips - homenatge a l’Òscar.

Per anar acabant el text, afegeixo un parell de coses: enguany també podeu seguir el F.C. Pradenc al twitter, tan el primer equip (cliqueu aquí) com el futbol base (aquí), desitjar moltíssima sort a tots els equips, i brindar-vos l’oportunitat de veure una fotografia entrenyable que va penjar el Pep Peraire:

Els jugadors més grans i els més petits de la plantilla: Xico, Rocky, Jan i Hug.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*