Fer l’amor és net. Però hi ha gent molt bruta.

Els que vivim en poblacions on el bosc ens és molt proper, és habitual agafar el cotxe (o altres transports, o tot caminant) i endinsar-se a ell per buscar un espai on una relació es pugui desenvolupar amb una certa tranquil·litat i amb un entorn immillorable. A Prats de Lluçanès (com a tot arreu) hi ha els típics llocs que algun dia o altre tothom ha anat (si més no a fer el xafarder).

Malhauradament, també és habitual que un cop acabada la tasca indescriptible de mantenir una relació sexual, aquest cas amb la corresponent penetració, hom té la gosadia de llençar les restes a terra. Està molt i molt bé usar preservatiu (bàsicament per prevenir malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats), però també estaria molt bé no anar-lo llençant a terra. Que jo sàpiga, de moment el làtex no és biodegradable -ja he donat la idea als inventors!-.

Segur que la majoria no el tiren a terra, i és que si som grandets i capaços per a fer això tan bonic i que està molt i molt bé d’anar amb la parella a explorar móns tot aprofitant l’entorn que tenim, si us plau, mantenim-lo net, que tampoc costa tant agafar un condó, fotre’l en una bossa o embolcall que permeti arribar a les primeres escombraries que toca i, allà sí, llençar-lo.

Ja està. És un article-denúncia després que un dia a les rodalies de Prats vaig poder fer les fotos que teniu a sota.

Feu l’amor, sigueu nets!

 

 

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*