Festa del Carnestoltes a Prats de Lluçanès! (Fotos i enllaços)

Ahir Prats de Lluçanès es va tornar a guarnir de Carnaval! I ho va fer un any més amb molta gresca i participació. El bon temps (malgrat baixes temperatures) va animar a sortir petits i grans disfressats, i a omplir els carrers centrals de Prats de xerinola i confeti, a més de les moltes i originals disfresses entre les quals no n’hi van faltar de reivindicatives.

No hi va faltar tampoc la part més tradicional de totes, i que cal reivindicar i posar de relleu: el Ball dels Romeus i la Pitota, un ball tradicional que també es va representar ahir pels carrers del poble.

Per últim, felicitar i agrair la feina dels organitzadors (Comissió del Carnestoltes), al grup Dansa i Tradició per la tasca a mantenir les tradicions, i a tothom qui hi va participar ja sigui fent una comparsa o disfressant-se. I esperono a tothom a seguir-ho fent, a seguir mantenint i creixent aquesta festa! El poble i sobretot la canalla s’ho valen! Visca el Rei Carnestoltes!

* Podeu veure una galeria de fotos aquí amb google + o a picassa. (És feta per a mi mateix, amb la qual cosa el protagonisme el pren la comparsa en la que vaig participar, la de la Colla Gegantera.)

* També podeu veure una completíssima galeria a El 9 nou . cat. A més, el facebook en va ple.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*