Festa Major de Sant Vicenç. El què en queda

Aquest cap de setmana hem viscut la Festa Major de Sant Vicenç 2011, que va començar amb el magistral pregó de divendres protagonitzat pel Ramon Erra (tinc ganes que el pengi al bloc, o haurem d’esperar un any a tenir-lo per escrit), i la festa Flaixbac de la nit. Dissabte, va ser el torn de la part més tradicional, emocionant, sentida: la Trencadansa i els Ballets de Sant Vicenç -que van anar després del seguici i l’ofici- (a sota, un vídeo genial de la corranda del poble).

A la tarda atraccions, concert de la Maravella i Quinto (tot això amb la Iraida 😉 ) -després van fer sardanes-. A la nit, Serenata (tinc també un vídeo) i ball al pavelló. Diumenge concurs de pintura, futbol, Reugenio… Hem seguit la majoria dels actes de la programació, una programació i una Festa que segur que té crítiques a fer, mancances… però també té moltes coses bones, que són les més importants.

Podeu veure una galeria de fotos des dels ulls d’una gegantera (Laura Nardi) i la càmera meva clicant aquí. Pel facebook, en volten moltes més.