Festes dels Barris 2013 a Prats de Lluçanès

Aquesta setmana tenen lloc a Prats de Lluçanès les Festes dels Barris 2013. Cada dia al vespre és el torn d’un (mireu el cartell que penjo a sota). Ahir ja van començar les festes amb els jocs de cucanya a la tarda i la trobada d’acordionistes al vespre al Barri dels Capgrossos; i com sabeu es fa la tradicional elecció de la pubilla i l’hereu de cada barri, que culminarà amb la pubilla i hereu del poble per les Festes de Sant Joan i els Elois. Ahir, els escollits van ser la Judit Orriols i el Ferran Vila.

El torn d’avui és del Barri de les Sargantanes (a la Plaça Nova) on, a part dels jocs a la tarda com a cada barri, hi haurà “country” al vespre. Demà dimecres, el Barri dels Llangardaixos (Plaça Onze de Setembre), amb ball amb Jordi Bruch i els Estelladors; dijous el Barri dels Escuraossos (Plaça Vella) i divendres el Barri de les Salamandres (Plaça Catalunya) ambdós amb el Jordi Bruch.

Animo doncs a sortir-hi, a participar-hi i a fer caliu. Igualment, felicito a tota la gent que fa possible aquestes festes! Visca Prats de Lluçanès!

* Podeu veure un article amb fotos i vídeo sobre la festa al barri des Llangardaixos l’any passat.

* I aquí, podeu llegir article fet l’any 2008 sobre l’empenta que cal a aquestes festes. Curiós de llegir 5 anys després.

(Cartell de les Festes dels Barris 2013)

(imatge del Barri dels Capgrossos, aquest dilluns 3 de juny)

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*