Fira de Santa Llúcia a Prats de Lluçanès

Aquest diumenge es celebra la tradicional Fira de Santa Llúcia a Prats de Lluçanès. De fet, els actes ja van començar diumenge passat amb el Festival de Nadal del Club Patí Lluçanès, en un acte que va ser molt participat i des d’aquí aprofito per felicitar l’organització i participants per com de bé va anar.

Així les coses, l’activitat principal és diumenge, amb l’esmorzar, l’exposició de bestiar, la fira d’entitats i associacions… i tota la moguda que esperem hi hagi als carrers de Prats.

A més, en destaco demà divendres al vespre “Tot el què vols saber sobre la independència i mai t’has atrevit a preguntar“, organitzat per l’ANC-Lluçanès per la independència. De totes maneres, hi ha altres coses molt interessants que podeu veure en el programa d’actes clicant aquí.

La Fira de Santa Llúcia és una fira històrica. Una fira però, que necessita suport i un rellançament important. Des d’ERC-Prats ho hem posat damunt la taula diverses vegades, i no ens en cansarem de fer-ho. Mentrestant, però, agraïm a tota la gent que hi aporta el seu esforç i que l’enriqueix, de ben segur que aconseguirem fer-ho entre tots encara més.

Aprofito també per a convidar tothom de Prats a sortir-hi, i als de fora a venir!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*