Gent valenta: omplim-nos d’energia i arguments

Tot i que crec que evidentment cadascú ha de decidir a qui votar (o no fer-ho) dedicaré aquests dies que queden de campanya a escriure sobre el per què crec que cal votar, i per què cal votar Esquerra Republicana de Catalunya. Ja deixo clar, si no ho estava, la meva postura des d’un principi. I, com sempre, estic obert a contraposar idees i arguments, convidant a deixar comentaris.

I és que en aquest moment, que sembla que les enquestes auguren un mal resultat per aquest històric i important partit, i una baixa participació en general, m’animo a intentar aportar arguments per una cosa i l’altra. Ho faig breument, a continuació…

Per anar a votar: jo sóc dels que crec que el sistema electoral s’ha de canviar, i ja va essent imprescindible fer-ho (no és la solució a tots els mals, però podria ajudar i molt a canviar la famosa “desafecció a la política, o als partits polítics”). I, tot i que no m’agrada el quefer del ‘mentrestant’, en aquests moments cal que ‘mentrestant’ no tenim cap altra sistema, fem sentir la nostra veu amb el que tenim, i canviar-lo des de dins. I en resum, fer saber què pensem (sigui blanc, negre o gris) perquè recorrent a un tòpic que dèia Joan Fuster, la política la fas o te la fan.

Per anar a votar Esquerra: hi ha motius que desgranaré més en els propers dies, però començo amb el perquè és l’únic partit independentista plenament organitzat i convençut (encara que a vegades ens vulguin fer creure que no), amb estructures potents, amb força i idees realistes. Amb una història i solvència contrastades. I que alhora, té en compte que l’endemà de la independència haurem de seguir defensant i treballant pel país.

L’altra gran argument, i més proper, crec que cal votar Esquerra per la nostra comarca, pel Lluçanès. Mai com durant aquestes dues legislatures que Esquerra ha estat al govern, el Lluçanès ha rebut tanta inversió en diferents polítiques (des de les infraestructures, a serveis socials, a la cultura popular o als ajuntaments de la comarca, siguin del color que siguin).

Així doncs, animem-nos, omplim-nos d’autoestima, sentim-nos valents, i votem Esquerra.

Els propers dies, més arguments. Evidentment, animo a aportar la vostra opinió. I a participar als temes engegats al fòrum.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*