Gran carnaval de Prats de Lluçanès!

Aquest diumenge 2 de març del 2014 la disbauxa del Rei Carnestoltes s’ha encomanat de nou a Prats de Lluçanès en un carnaval molt participat. Persones de totes les edats han format part de les diferents comparses que s’han fet, en la que crec que ha estat la rua més multitudinària de totes les que s’han fet. Sense oblidar el “Ball dels Romeus i la Pitota”, un dels balls tradicionals que tenim al poble -recordeu que som molt rics en això-, i que s’ha ballat pels carrers durant el matí.

La Comissió del Carnestoltes, que s’ha encarregat els últims anys de fer donar un gran impuls a aquesta festa al nostre poble, havia anunciat que acabava en aquesta edició la seva tasca, i avui han pogut dir públicament que ja hi ha un altre grup de persones que se’n farà càrrec. Cal agrair la feina feta als que l’han portat fins ara, i encoratjar als que ho faran a partir d’avui per a mantenir i potenciar encara més el Carnaval de Prats de Lluçanès. El poble s’ho val.

A continuació us deixo un vídeo, no representatiu de tot el viscut, ja que és fet per jo mateix i estava participant a la carrossa de la Colla Gegantera. Una carrossa que simulava un castell, amb els Gegants Vicenç i Àgata i tota la Colla disfressada de fantasmes. A més, amb coreografia creada per a l’ocasió.

Si voleu, també podeu veure una galeria de fotos -les mateixes que apareixen al vídeo- clicant a Google + o Picassa.

* Us deixo amb més enllaços: clica aquí per fotos del 2013aquí per fotos i vídeo del carnaval 2012; aquí per fotos del 2011; i aquí del carnaval 2010.

IMG_0486

 

 

IMG_0490

 

P1090485

(aquesta última, foto de Roser Reixach)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*