GREASE i esports: 4t d’ESO es mou

Omplir les grades del pavelló no és senzill. Finalitzar una actuació a la Sala Polivalent plena a vessar, i amb la gent d’empeus, no és gens fàcil. La gent de 4t d’ESO de l’Institut Castell del Quer, el del Lluçanès, ho ha aconseguit aquest cap de setmana.

De les 12 hores esportives no en sé el desenllaç perquè no em vaig quedar fins el final (si algú pot aportar el nom dels campions, estaré agraït!!), però crec que era la 13a edició d’aquesta proposta més que consolidada, molt participada i esperada any rere any.

El més espectacular va venir després. Tan dissabte a la nit com diumenge (quan vaig anar-hi jo) la Sala Polivalent de Prats va quedar plena. Diumenge, l’actuació va ser espectacular. La representació del mític musical “Grease” em va deixar -ens va deixar!- impressionat. En ocasions, pell de gallina. La creativitat, el que es desenvolupava allà dalt l’escenari, va més enllà de la ‘simple’ interpretació d’una obra de teatre musical. El treball que hi havia a darrere, dirigit pel director Lluís Forcada, es plasmava dalt l’escenari, amb una empenta, un bon ambient i una naturalitat impactants, amb crit de guerra inclòs. I el cant en directe va descobrir-nos autèntics artistes lluçanesos. Encara sou a temps a veure-ho diumenge vinent a Sant Boi.

Simplement, felicitats per l’organització d’aquests actes, pel treball de difusió i de formulació d’entorn d’èxit. I seguiu desenvolupant la creació i els artistes que porteu dins!

Ah, i me n’oblidava: BALAM BA BULUBA BALAMBAMBÚ!   😉

3 comentaris

 1. Ei Isaac!

  A les 12h van quedar primers classificats en futbol masculí l’equip VILAFRANCA DEL PENEDRET, format per:
  Ilyas Azzarouali
  Pau Vidal
  David Salles
  Roger Soler
  Gerard Codina
  Ruben Arcos
  Guille Borralleres

  Estem molt contens que la gent n’estigui tan contenta de GREASE!

  Balam ba buluba! Balambambú!!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*