i aquesta mitjanit comença la campanya…

Avui a partir de les 12 de la nit comença oficialment la campanya electoral per a les eleccions municipals del dia 22 de maig.

El compte enrere s’engegarà. Seran un dies d’explicació de programa, de projectes, d’idees, d’intencions, de formes, d’equip, d’actes. Uns dies que, ara sí, desembocaran a les urnes.

Però això no canvia formes de ser, ni de treballar, ni d’actuar. Amb naturalitat, igual que actuarem a partir del 22 de maig, avançarem aquests dies. Amb ganes, esforç, il·lusió. El mateix que intentem i intentarem transmetre a totes les pradenques i pradencs.

Voldrem explicar, però també escoltar i contraposar. És la nostra forma de ser. Repeteixo, la mateixa que aplicarem a partir del dia 22.

Per altra banda, intentaré durant aquests dies a partir del bloc, el facebook i el twitter fer un seguiment del que fem. També em poso a disposició a partir d’aquestes eines (i les tradicionals: trucades, quedades, trobades…) per a recollir comentaris, respondre dubtes, etc. Això sí, demano absolut i total respecte.

I és que jo i nosaltres, no anem en contra de ningú, anem a favor del poble.

Sort i VISCA EL POBLE!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*