i la candidatura d’Esquerra a Prats és…

Ahir, més de 150 persones van presenciar un càlid i inhabitual acte polític a la Sala Polivalent. L’Anna Plans va exercir d’exel·lent presentadora, primer donant pas a la inèdita visualització del videoclip i cançó “Junts creixem plegats“, que va arrencar un gran aplaudiment del públic (va agradar molt, el penjarem tan aviat com sigui possible). Seguidament, va presentar els noms que m’acompanyaran a la candidatura a les properes eleccions municipals (podeu veure’ls a llegir més). Vaig prendre breument la paraula jo mateix, i per acabar els IceWorld van cantar tres cançons, inclosa la “Junts creixem plegats”, que ha estat escrita pel Pep Peraire i la Maria Ballabriga, i musicada pel Guille Bartrons i els membres d’IW. Una última projecció del videoclip, i coca i llonganissa va posar punt i final a un acte del que en van sortir molt bones vibracions per afrontar el mes que queda per a les eleccions municipals del 22 de maig.

Em queda donar les gràcies a tothom qui va fer possible l’acte, la cançó (la lletra, la música…) i el videoclip. Volem que sigui una peça que tothom se la faci seva. Moltes gràcies.

Podeu veure’n una galeria de fotos feta pel Joan Parera, clicant aquí.

La candidatura, un equip de persones formades, preparades per a portar tots els àmbits d’un govern municipal, amb ganes, humilitat, empenta, il·lusió… és la següent:

 1. Isaac Peraire i Soler
 2. Montserrat Juvanteny i Canal
 3. Ramon Font i Coma
 4. Judit Pons i Baños
 5. Yolanda Roset i Aligué
 6. Rossend Costa i Lòpez
 7. Ferran Chacón i Gost
 8. Montserrat Canal i Espuñes
 9. Albert Prats i Freixa
 10. Rosa Peraire i Amella
 11. Ramon Besora i Torradeflot
 

12. Joan Mill i Perarnau
13. Xavier Serrat i Gimenez
14. Fina Domènech i Bruch
15. Ramon Soler i Pujols
16. Joan Torras i Guitart
17. Esteve Bubé i Vila
18. Ramon Maria Riera i Cortés
19. Rossend Vilà i Vilaró

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*