Impulsem LaRella? SOM-HI!

Fa dues setmanes escrivia un article (clica aquí per llegir-lo) després que a la revista comarcal LaRella aparagués tota una pàgina en color negre.

En el següent número, el 345 publicat el divendres 7 de febrer s’explica tot el projecte de micromecenatge “per recollir fons i contribuir a donar garanties de continuïtat del projecte comunicatiu lluçanès de La Rella i LaRella.cat“. Entreu aquí per a saber-ne tota la informació i fer l’aportació que vulgueu, des de 15€ a 1000€, i ho podeu fer a títol individual, entitats, ajuntaments, empreses… Es pot portar a terme a partir d’internet (amb un tràmit senzill) o físicament a diferents punts de la comarca.

Per últim, deixeu-me dir que en aquesta edició 345 la combinació de dues portades em va semblar excel·lent. Una de negra remarcant l’ “ImpulsemLaRella”, i una amb la capçalera habitual, i que trobo espectacularment bona i gran transmissora d’optimisme. Doncs això, que el crit de la primera i l’optimisme de la segona s’impregni, la campanya funcioni i aquest mitjà comarcal no només es mantingui, sinó que encara millori més. Ànims a tots!

larellaportadariallera

ramonbesa

gilsalvans

annagorchs

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*