la 3a Duatló a Prats

És una competició que s’està posant de ‘moda’. Un esport (dos) que va a l’alça. I Prats de Lluçanès, capital d’una comarca molt esportiva, no queda enrere i organitza per tercera vegada la DUATLÓ DEL LLUÇANÈS (mireu aquí la crònica de la primera edició). Serà aquest diumenge, i encara sou a temps a apuntar-vos-hi. Els que estigueu preparats físicament, és també una bona ocasió per conèixer racons inèdits del nostre territori.

Doncs felicitar amb antelació a la gent que ho organitza, i animar als esportistes locals a sortir de casa aquest dia i als foranis a venir i gaudir d’aquest poble i aquesta comarca, que en quedareu molt i molt satisfets.

Més informació al web del club.

2 comentaris

 1. És extrany que aquí a la foto no surti el logo del terra endins quan ens els posters que s’han repartit per tot arreu si que hi surt!!

 2. Albert,

  És una simple qüestió de format de la fotografia que puc posar en portada. Ha de ser quadrada. I vaig retallar el cartell de la Duatló de tal forma que aconseguís aquesta forma. No sóc gens lleuger en el tractament d’imatges.

  Per això vaig enllaçar també a la pàgina web del club, on sí que es pot veure el cartell complet.

  A part del logo del Terra endins, en la imatge que he col·locat tampoc hi surt el de l’Ajuntament de Prats.

  Demano disculpes, però espero que s’entengui la meva explicació.

  Isaac

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*