La Fira de Santa Llúcia 2013 (fotos)

Aquest diumenge 15 de desembre ha tingut lloc una nova edició de la tradicional Fira de Santa Llúcia a Prats de Lluçanès. Prèviament, ja divendres hi va haver actes com la presentació de la cooperativa Som Energia i l’estrena de la pel·lícula de la Trobada Nacional de Bastoners 2013; i dissabte tallers, el Gran Concert organitzat per l’Institut del Lluçanès, i l’inici de la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers de Prats de Lluçanès.

Així les coses, el gruix s’ha trobat diumenge, amb l’esmorzar a l’esplanada entre Cal Dama i la Roca Xica, al costat de l’exposició de maquinària i bestiar. El mercat dominical ampliat, l’exposició de cotxes, la zona de les entitats… Allà, al capdavall del Passeig podies per exemple renovar el carnet de soci de la Colla Gegantera, signar per la independència de Catalunya (més de 200 persones ho han fet), comprar entrades pel concert d’Els Pets que tindrà lloc el 18 de gener, o participar en sorteigs (i comprar loteria…) que diferents entitats han portat a terme.

Hi havia també una parada de la Plataforma “El Lluçanès és comarca”, repartint adhesius, clauers, pins, samarretes, pancartes… i exposant un seguit de fotos i informacions de les diferents reivindicacions portades a terme. La Marató de TV3 ha tingut també protagonisme amb diferents iniciatives, com la xocolatada a la Plaça de l’Església liderada per la Unió de Botiguers, o l’arbre dels desitjos.

A més, els gegants Vicenç i Àgata han fet un parell de ballades acompanyats de la música de la Banda de Música del Prat (molt nombrosa). Ha suposat un final de Fira molt ambientada gràcies al boníssim temps que ha protagonitzat el dia.

Si voleu explicar com l’heu viscut, quines millores hi faríeu, etc. aquest pot ser un lloc.

* Podeu veure una galeria de fotos clicant aquí a Google + o aquí Picassa

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*