La Rella, nova etapa

Aquest dissabte es va fer la festa de La Rella, a la Torre d’Oristà, per celebrar que la revista del Lluçanès continua ben viva i, sobretot, que fa un salt endavant.

Després de la campanya “IMPULSEM LA RELLA“, basada en el micromecenatge mitjançant la plataforma verkami, ara l’equip que la fa possible fa un pas endavant, i ho va voler visualitzar en una posada en escena dissabte passat. Així, uns parlaments, sopar i concert van ser les parts d’una festa rodona per enlairar aquest mitjà importantíssim per la comunicació i cohesió de la comarca.

L’Aleix Cardona, que ha suportat gran part de la feina i responsabilitat de la revista tots aquests anys (junt amb tota la resta de gent que des del temps, a les altres seccions, els corresponsals.. aporten a la publicació) va prendre primer la paraula tot explicant l’èxit de la campanya i fent un agraïment a tots els que hi han aportat. A més d’agraïr a qui fa possible els continguts i la distribució de la revista quinzena rere quinzena.

I després, el mateix Aleix va fer una roda de presentació del nou equip, tot indicant de què se n’ocuparia cadascú. Llavors, van ser ells mateixos, els que entomen el lideratge de la revista, els que van pronunciar-se. Després que l’Eva Freixa exposés les intencions generals del grup, tots van respondre la pregunta de què aportava cadascú a la revista. Van parlar el Miquel Casadevall, el Pol Asensi, l’Eva Freixa, la Núria Tubau, la Carolina Font i la Marta Giravent. Algunes altres persones que també formen part d’aquest nou equip, no hi van poder ser, com el Jordi Freixa, el Nil Corominas i la Paula  Montanyà.

Van transmetre il·lusió, compromís, idees, ganes. Per mi va ser un punt emotiu i tot veure com aquesta colla de joves de la comarca emprenen el lideratge d’aquest projecte tant potent i important pel nostre territori. Aquestes ganes han de ser correspostes amb absoluta confiança, i el suport i la comprensió de la resta de gent de la comarca, ajudar-los amb el que puguem, sent crítics i constructius, i de ben segur que La Rella viurà més riallera que mai i per molts anys més.

LLARGA VIDA!

IMG_7568

IMG_7553

 

IMG_7575

IMG_7576

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*