La Trobada de delegats/des, a Prats de Lluçanès

Sembla ahir que vam anar a la primera trobada de delegats/des de secundària i batxillerat d’Osona al Castell de Montesquiu. Era el 2001. Diferents delegats de l’Institut Castell del Quer (el del Lluçanès), si la memòria no em falla diria que acompanyats per la Rosa Colomer (llavors tècnica de l’Ajuntament) i el Lluís Forcada (en aquells moments cap d’estudis) vam participar d’aquella primera jornada de formació i trobada entre diferents delegats de cursos i procedències diverses.

Ara, s’arriba a la desena edició. I precisament, nou anys després, es celebra la Trobada a Prats de Lluçanès. I tornarem a viure-la, com els últims anys, des d’una altra perspectiva. Serà demà divendres dia 5 de novembre.

Una trobada organitzada per diferents regidories de joventut d’ajuntaments d’Osona i el Lluçanès, amb la feina i voluntat d’una bon grup de tècnics. Sempre el municipi que l’acull té més feina del que seria habitual. Per tant, enguany s’ha de felicitar l’Ajuntament de Prats per voler acollir aquesta interessant jornada.

Així doncs, si veieu una colla de joves (en teoria han de ser més de 150) voltant per diferents espais del poble, es tracta d’aquest esdeveniment.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*