Els gegants a la trobada d’Escoles del Lluçanès

Ahir divendres dia 13 de maig va tenir lloc a Sant Feliu Sasserra la quarta Trobada d’Escoles del Lluçanès, un acte englobat en la commemoració dels 400 anys de la Sotsvegueria del Lluçanès (notícia). Uns 600 nens i nenes d’edats dels cursos de P3 fins a 6è van trobar-se durant tot el dia a Sant Feliu, fent diferents activitats.

A la tarda, a l’hora de la cloenda, va ser el torn dels gegants de Prats i els del poble amfitrió. Acompanyats per les gralleres pradenques, vam fer algunes ballades per a tots els nens i nenes que en forma de rotllana envoltaven les figures festives més representatives d’ambdós pobles.

Una gran iniciativa, i espectacular de veure. El camp de futbol ple de canalla d’un mateix territori, alhora reunida, una gran imatge. Poder-hi participar, una satisfacció.

*Podeu veure una petita galeria de fotos que vaig fer jo mateix clicant aquí.

1 comentari

  1. Una gran i històrica trobada on els nens i nenes van poder viure de primera mà la història de la bruixeria i la cultura del Lluçanès amb un ventall d’activitats molt ben organitzades. Feia molt goig veure tants alumnes junts compartint un mateix espai. Molt emocionant!
    És bo fer-ne difusió i aprofito l’ocasió per felicitar als organitzadors/es!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*