L’Assemblea Nacional Catalana al Lluçanès

L’Assemblea Nacional Catalana, de la que per exemple en vaig fer un article en aquest mateix bloc, arriba al Lluçanès. Així, es va enviar un correu que us faig extensiu a continuació, per a fer-vos-en coneixedors i animar-vos a participar-hi.

Com a destacats és que es convoca a una reunió aquest proper dissabte, dia 26 de maig a 2/4 de 7 de la tarda al local social de Santa Eulàlia de Puig-oriol, on ha de començar a caminar fermament aquesta territorial de nom “Lluçanès per la independència” que ajudarà de ben segur a avançar cap a l’assoliment d’un estat propi per la nació catalana.

“Benvolguts,

L’ Assembla Nacional Catalana (ANC), constituïda a Barcelona el 10 demarç de 2012, és una organització nascuda de la societat catalana, unitàriai transversal, quetreballa per aconseguir la independència de Catalunya. Arrelada al paísa través d’assemblees territorials, treballa amb les institucions, com els ajuntaments ques’estan adherint a l’Associació de Municipis perla Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societatcivil per aconseguir la independència l’any 2014, per vies democràtiques ipacífiques.

Des del Lluçanès volem adherir-nos a la tasca de l’ANC, és per això que us convoquem a la reunió que tindrà lloc el proper dia 26 de maig a 2/4 de 7 de la tarda al local social de Santa Eulàlia de Puig-Oriol. L’objectiu d’aquesta reunió és establir les bases per tal de constituir l’Assemblea Nacional Catalana del Lluçanès, Lluçanès per la independència, en un acte que tindrà lloc el proper 1 de juny i que comptarà amb la presència de Salvador Cardús.

Us demanem que feu arribar aquesta informació a totes aquelles persones aqui cregueu que pugui interessar.

Per un Lluçanès lliure en unaCatalunya lliure, uneix-te a l’Assemblea Nacional Catalana del Lluçanès, vine aformar part del Lluçanès per la Independència! “

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*