L’educació: detecció de necessitats i perspectives de futur

El Grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Prats de Lluçanès convoquem de nou l’assemblea de poble que sota el nom de FEM PRATS animem a debatre i treure conclusions sobre alguna temàtica. En aquesta ocasió és l’educació.

I és que “des d’Esquerra Prats estem convençuts que la tasca a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès pot ser més propera i participada que ara. Pot ser més oberta, més transparent. Per a nosaltres, el que passa a l’ajuntament és i ha de ser proper a tots vosaltres, a tots nosaltres. Per això, estem des de sempre disposats a acostar tots els afers a la ciutadania, a tots els pradencs i pradenques. Des de sempre, però també en aquest moment de crisi i desconcert general, pensem que dels afers públics n’hem de ser coneixedors i l’ajuntament n’ha de facilitar les eines. Creiem que amb coresponsabilitat i participació, el poble i el país se’n sortirà millor.”

Així doncs, la propera sessió porta per títol “l’Educació: detecció de necessitats i perspectives de futur“, i serà dilluns vinent, dia 21 de maig a les 9 del vespre a Cal Bach.

És una reunió oberta a tothom, i que convidem fermament a participar-hi.

+ info a la web del Grup Municipal.

 

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*