Les bicis envaeixen el Lluçanès

Ahir diumenge al matí les bicis van ser protagonistes a la nostra comarca. Dues grans i consolidades convocatòries que van irrompre en carreteres i camins del Lluçanès amb multitud de ciclistes. Per una banda, amb sortida a Prats de Lluçanès la “Lluçanès Feréstec” (web), que arribava a la 4a edició i que va reunir més de 300 ciclistes de muntanya que van poder escollir entre dos recorreguts (40/70km aprox) que passaven per paratges brillants que tenim a casa nostra. Aquesta prova, que té prou dificultat pel desnivell que pateix, gaudeix d’un gran prestigi entre els practicants, vinguts d’arreu del territori català i que també compta amb nombrosa participació de ciclistes de casa nostra.

I per l’altra, i amb sortida a Olost, la vuitena edició del “Trofeu Cursa del Lluçanès” (web) que reuneix els millors ciclistes juvenils de l’Estat Espanyol (és puntuable pel Campionat estatal juvenil). En aquest cas, amb bicis de carretera, va transcórrer per les carreteres del Lluçanès tot passant per diversos municipis.

El Lluçanès és una comarca viva i activa en esports, i l’ideal és que les proves que ahir vam viure fossin repartides en diferents caps de setmana, però bé, si no va poder ser, vam gaudir-ne per partida doble en un mateix dia.

El que cal sobretot és felicitar i MOLT a la gent de les organitzacions, als voluntaris i col·laboradors que ho van fer possible. I que ho van fer possible passant-s’ho bé. Felicitats a tots ells i molta energia per a seguir-ho fent!

 * Al seu pas per Gonfaus, a Santa Eulàlia de Puig-oriol.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*