Les Bruixes de Sant Feliu, petit tresor dels Països Catalans

El programa Mans de Catalunya Ràdio (que per cert, s’emet en horari que no respon a la importància que mereixeria un programa d’aquestes característiques), escull el “petit tresor dels Països Catalans”

Molts esdeveniments del país, molts col·lectius, festes, celebracions o mites giren al voltant de petits elements, petits símbols materials o immaterials que provoquen l’orgull, l’admiració i el sentiment de pertanyença a algun indret.”

El procés passa a semifinals, i “Les Bruixes de Sant Feliu” juguen a la quarta. Podeu votar a partir de qualsevol de les formes que marquen a aquesta pàgina web, o escrivint al mur del facebook. Hi ha temps fins aquest dissabte vinent, dia 16. Així doncs, tal i com m’han demanat que fés, i ho crec fermament, us animo a donar un cop de mà a Les Bruixes del nostre poble veí!  

Crec que a Prats tenim també elements que poden són petits tresors del país. El més clar per a mi és el ball del contrapàs. Un ball únic arreu del territori, que ballem petits i grans i que desperta sentiment, orgull, admiració (tot això que es demanava). Però bé, ja hi donarem voltes més endavant. De moment, votem per les bruixes! 

(a la foto el Joan Ramon i la Laura Crespi durant una representació)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*