Les Festes de Sant Joan i els Elois 2013, viu-les!

Arriba un dels caps de setmana amb més moviment a Prats de Lluçanès. Arriben els actes centrals de les Festes de Sant Joan i els Elois 2013. Portem alguns actes ja que han servit per anar-nos activant, com l’OBRIM DE NIT, les Festes dels Barris, el tir al plat, la trobada de puntaires, els ocells, el trial, les mandales… però a partir d’aquest divendres comença un intensiu que ens portarà fins el següent dimarts dia dels Elois. Hi trobem els actes tradicionals i més potents, amb la Marxa de les Torxes i les passades, amb el colofó que suposa les diferents ballades del contrapàs; però també l’arribada de la Flama del Canigó; la Revetlla i el Ball de Gala (amb el format orquestra+disco-mòbil); el Cross; les curses dels Elois; sardanes; etc.

El cap de setmana comença, però, amb el concert divendres dels Canvi de Plans i 7 de rock al Passeig (bona notícia que es faci a l’aire lliure); i dissabte amb la gran jornada gegantera, amb la Trobada  a la tarda en que comptarem més de 20 colles, i l’espectacular concert a la nit amb els Lax’n’Busto, Strombers, Nyandú i Tumbaos.

Podeu llegir clicant aquí el programa complet. Un programa

Animeu-vos, com sempre, a viure-les i a participar-hi! Totes i tots, en podem ser protagonistes, siguis de Prats o no!

* Mireu la crònica i recull de fotos de les Festes de Sant Joan i els Elois 2012.

* Des d’aquí, un reconeixement a les entitats i persones que fan possible tot aquest conglomerat de festes i activitats. És gràcies a això que es manté un poble viu i actiu. Felicitats!

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*