les Festes de Sant Joan i els Elois de Prats 2011… comentari, fotos, vídeos

I ja s’han acabat. Les Festes de Sant Joan i els Elois 2011 (programa) ja són història. Unes Festes que han tingut com a eix central els actes més tradicionals, amb el més que emocionant moment del contrapàs, i una Plaça Vella el vespre de Sant Joan que va presentar un ple impressionant.

Hi ha hagut moltes coses viscudes, moments potents. L’arribada de la Flama del Canigó, el petardàs infantil, la cercavila de la Flama amb els gegants i la Txaranga, l’encesa de la foguera, la revetlla, el cros, el concert, la marxa de les torxes, el contrapàs, la txaranga, el castell de focs, la passada, les curses dels Elois… L’Alba Cornellas i el David Berengueras van ser elegits pubilla i hereu del poble. En aquestes festes, que es converteixen en autèntica festa major d’estiu per a tots nosaltres, es viuen moments d’intercanvis molt potents.

De la programació hi ha elements que canviaria, que necessiten una millora i enriquiment (la calor que protagonitzava el pavelló té una solució prou senzilla: a l’estiu, a les places i a l’aire lliure s’hi està bé, a banda que es fan més accessibles i properes). De totes maneres, cal felicitar a tothom qui ho fa possible, qui ha fet possible tots els actes des del mateix dia 18 de juny fins ahir.

No us perdeul’extraordinari vídeo fer per la Montse Rocadenbosch.

Mireu aquí galeria de fotos de les Festes dels Barris (Barri Llangardaixos), preludi d’aquestes festes.

I les galeries del Joan Parera: Sant Joan / els Elois / curses dels Elois. Al facebook, en corren moltes més…

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*