Les obres del CAP, no s’han reprès, encara

A continuació reprodueixo la nota feta pública pel Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès referent a les obres del Centra d’Atenció Primària de Prats.

“LES OBRES DEL CAP, NO S’HAN REPRÈS, ENCARA

Durant el Ple Municipal del dia 5 de juny d’enguany, l’alcalde de Prats de Lluçanès va anunciar que “a finals de juny o durant el mes de juliol” es reprendrien les obres del nou CAP que s’està construint al municipi, aturades uns mesos enrere per falta de finançament, i que les previsions inicials d’execució de les obres eren que finalitzessin a l’acabar aquest mateix estiu.

El Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament, que a partir de les diputades Marta Rovira i Alba Vergés havia entrat al Parlament de Catalunya preguntes referents a l’aturada de les obres d’aquest CAP, va voler corroborar la informació i buscar-ne més ja que l’alcalde no havia sabut donar-ne en sessió plenària. ERC es va trobar amb la resposta contrària. Llavors, vam fer pública la següent nota.
I també ho feia públic en el butlletí d’informació d’ERC-Prats, el cERCavila.
Després, a través del Butlletí d’Informació Municipal, l’equip de Govern publicava que s’havia informat a l’alcaldia que es reprendrien les obres “abans d’acabar el juliol”. Podeu veure-ho a la pàgina 3 del butlletí.
Un cop finalitzat el mes de juliol, les obres del CAP -malauradament- no s’han tornat a engegar.
El Grup Municipal d’ERC lamenta que es puguin donar informacions que no acabin sent certes, i algú n’és responsable. Els ciutadans mereixen informació veraç. ERC espera també que la gestió d’aquestes obres sigui l’adient i la correcta, informant degudament a la població.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*