Llenya d’alzina, vi de sarment, oli d’oliva i PA DE FORMENT!

Amb aquest títol “Llenya d’alzina, vi de sarment, oli d’oliva i PA DE FORMENT!” obre una entrada a la pàgina web d’El Soler de n’Hug . I és que al Soler de n’Hug és un dels tres llocs del Lluçanès on es cultiva aquest blat (a més del Mas Terricabras i Ca la Madrona d’Oristà).

Llegiu aquest article clicant aquí i conegueu aquesta gran iniciativa, en la que cal agrair la gran implicació de les diverses persones que l’han recolzat (pagesos i forners) i l’equip del Consorci del Lluçanès, amb la Laura Megías al capdavant.

La presentació es fa fer el dimarts 18 de febrer i a continuació podeu mirar la nota de premsa del Consorci del Lluçanès.

sembra(un tractor del Soler de n’Hug, sembrant)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*