més estiu, molt actiu, a Prats

El torneig de Futbol que fa dies que dura, el campus Miki de futbol que va tenir lloc la setmana passada, l’entrega del Premi de la Fundació Doctor Grau que es va fer ahir al millor estudiant de batxillerat, les sortides a la Riera, les remullades a la piscina, les converses als bancs dels carrers i a les terrasses dels bars, els sopars els dissabtes al vespre a Cal Quico… poden ser unes bones excuses que ja estan en marxa per anar vivint un bon estiu.

Aquesta setmana, a més, han començat els casals infantils i juvenils. Per un cantó el que porten a terme al Col·legi Presentació de la Mare de Déu, i per l’altra dues associacions del poble han donat el tret de sortida a les seves habituals activitats. L’Associació Juvenil l’Alternativa i, paral·lelament, l’Esplai Paff. La gran novetat ve donada per aquests segons, que han decidit fer el salt a internet i penjar en un bloc la seva activitat (seguiu-lo clicant aquí).

Aquesta setmana també s’han iniciat els cursets de natació, i s’està portant a terme a la tarda-vespre de cada dia i al pavelló municipal, el torneig de bàsquet 3×3 (a la foto). Una altra bona excusa per no quedar-se quiet en aquestes setmanes de calor.

Enhorabona a totes les iniciatives i a les persones que les fa possibles.


Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*