Nou CAP: inauguració o funcionament?

La història del nou Centre d’Atenció Primària de Prats de Lluçanès ve de lluny.

Ens remuntem a l’època de l’alcalde Ramon Besora (2003-2007) quan es va projectar. Es va començar tot el procés d’obtenció i usos del terreny i edifici (antiga caserna) i els tractes amb el Departament de Salut de la Generalitat -no exempts de crítiques per part de l’oposició de CiU a Prats, que no considerava adient la ubicació-. Amb els canvis de governs el procés va seguir, i llavors totes les obres, que van viure una aturada (des d’ERC vam portar la temàtica al Parlament), etc etc. fins a l’actualitat.

I ara, el dia 23 de gener se’n fa la inauguració amb el Conseller Boi Ruiz, segons apareix al programa de Festa Major. I bé, quan es posarà en funcionament? Doncs no ho sabem. O almenys en una conversa amb l’alcalde aquest dimecres al matí, després ja d’uns dies d’haver-se anunciat la inauguració, la resposta va ser que ho desconeixia (pendent d’una reunió del mateix dimecres de la que en desconeixem resultat).

Ja va passar en un Ple municipal. El Grup de CiU té més preocupació per la inauguració que per la posada en funcionament, que a hores d’ara encara no se’ns ha informat.

Nosaltres volem això, que funcioni, que puguem recuperar els serveis que teníem i, a poder ser, augmentar-los. Ja sabem que en aquesta època costa però, almenys, intentem-ho. O precisament per l’època que passem, estalviem-nos segons què i centrem-nos en segons quines altres. No sé si m’explico…

capprats

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*