Nyandú guanya el Sona 9! Tot un poble, tota una comarca està de festa major!

Una marea humana torrenca i lluçanesa protagonitzava la gran final del Concurs Sona 9 a la Sala Bikini de Barcelona ahir a la nit. Hi tornàvem un any després d’haver viscut el gran triomf dels vigatans “La iaia” (llegiu el que vaig escriure’n aquí).

Els Nyandú van actuar en tercer lloc, després que ho féssin Bremen i Alls Nous Piquen. Tot el públic vam vibrar amb la seves potents cançons, i més que mai quan van acabar de convertir la sala en un INDRET PRIVILEGIAT (fent honor al seu tema més conegut). Després, va ser el torn de The Mamzelles. Mentre esperàvem el resultat del jurat, van tocar els finalistes de l’any passat.

Llavors sí, els presentadors van anar fent públics el quart classificat, el tercer, i el segon. Automàticament, doncs, vam saber que Nyandú havien complert el seu somni i el de tots els que els acompanyàvem.

Saber que dos autocars van baixar del Lluçanès per fer-los costat, sumats de tots els que vam anar-hi per -com es diu col·loquialment- pel nostre compte, vinguts d’arreu de la comarca, és quelcom indescriptible. I amb un final espectacular. Va ser com una festa major de la comarca. Ahir, Nyandú van entronar-se com, m’atreviria a dir, el grup musical amb més èxit i projecció del Lluçanès.

I com vaig escriure en aquest mateix bloc, repeteixo, fer-ho amb l’elegància i estil, professionalitat i senzillesa que ho fan, és d’admirar.

N’estic orgullós. Crec pensar que tot el Lluçanès n’està satisfet i orgullós. Ara, a seguir endavant i a gaudir-ne!

 

* Podeu llegir la notícia i veure més fotos a Vilaweb-Lluçanès. També al web d’Enderrock. I llegir-ne moltes reaccions al twitter i al facebook. Tinc fotos i vídeos, que aniré penjant. ara

 

Foto: Vilaweb-Lluçanès

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*