OBRIM DE NIT: ÈXIT COL·LECTIU

Prats de Lluçanès va tornar a fer que un dissabte qualsevol es convertís en un dissabte extraordinari. El dissabte 7 de juny de 2014 la segona edició de l’OBRIM DE NIT va ser un gran èxit, i l’embrió d’aquest em sembla clar: esforç i dedicació col·lectius. Una iniciativa que neix de la Taula per la Dinamització Econòmica (mireu enllaços al final del text) i amb l’absoluta empenta dels botiguers i comerciants de la UBIC de Prats que han treballat setmanes per a fer-ho possible. Tots junts pensant i buscant accions per a dinamitzar el comerç local (tan important al nostre poble), amb ganes i energia, i amb molta originalitat.

Enguany el tema escollit va ser el cinema, i entorn a això es van poder veure pels carrers de Prats inimaginables propostes. El centre del poble va transformar-se totalment per aconseguir aquest ambient i situar als compradors i visitants en diferents ambients.

Un èxit total pel qual cal repartir felicitacions a botiguers i comerciants, a tothom qui hi va col·laborar i fer-ho possible, al poble de Prats en general per donar suport a la proposta i al gran nombre de visitants d’altres pobles de la comarca i rodalies per no deixar-se perdre aquesta jornada. Felicitats a tothom! VISCA EL POBLE!

* Aquí Picassa o Aquí Google + podeu veure una petita galeria de fotos feta per la Judit Puig i jo mateix. No és gens representativa, perquè hi falten MOLTES instantànies del que va passar a Prats, però si me’n feu arribar la completaré. 😉 – pel facebook i tuiter, ja podeu veure moltes fotos penjades per nombrosa gent, i a mesura que diversos mitjans en pengin, també miraré d’enllaçar-les-.

* Aquí, crònica i fotos de la Primera edició de l’Obrim de Nit.

* D’on neix la Taula per la Dinamització Econòmica? Clica aquí o aquí.

IMG_7925q

4 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*