Olost i Pradenc s’emporten un mateix premi per una tasca diferent

Ahir el camp municipal de futbol d’Olost va acollir un nou derbi entre el FC Olost i el FC Pradenc, el derbi lluçanès amb més rivalitat històrica. El partit agafava en un millor moment els de Prats, i en molt millor situació a la classificació de la lliga, però és evident que un partit així el vol guanyar tothom, sense pensar en res més que això, en la victòria d’aquest partit. Al final de l’encontre, tot i acabar en empat i, per tant, repartir-se els punts, la gent d’Olost estava contenta i els de Prats no, símbol inequívoc que pel transcurs del matx el Pradenc havia merescut més. M’explico.

Els primers minuts del partit van ser pels locals, però va durar poc perquè el Pradenc va agafar les regnes i va començar a crear diverses ocasions i aportar idees, mentre que l’Olost en va crear tan sols una. A la primera també, un jugador olostenc va regalar una empenta sense pilota i amb el joc aturat a un jugador pradenc davant l’àrbitre mateix, que no va ser capaç d’ensenyar res més que una targeta groga. Així ens en vam anar a la mitja part.

A la segona, a pocs minuts de començar, tot i que també va engegar-se amb domini Pradenc, l’Olost va marcar un gol avançant-se al marcador. Els de Prats però, van tornar a treballar, construint i creant nombroses ocasions, jugant un bon futbol, però perdonant massa (en una jugada, van enviar dues pilotes al travesser), mentre els jugadors de l’Olost ja jugaven a perdre temps i aguantar el resultat -el cansament es començava a fer evident-. Finalment, el treball va tenir premi i dues grans jugades dels visitants van acabar en dos golassos (Caste i Oli) que van capgirar el marcador.

Però no havia acabat aquí el partit. El mateix Caste va ser expulsat (doble groga), encara que a partir de llavors no es va notar que els de Prats jugaven un menys perquè seguien dominant la situació. Tot i això, l’Olost volia aprofitar qualsevol escletxa no donant-se per vençut, i així va ser. I és que una badada en els últims instants del partit del porter visitant que va ser completada amb un garbuix de poques idees a dins l’àrea (nerviosisme?), va ser aprofitada per les ganes de l’Olost, que va celebrar-lo com a una victòria.

Al cap de dos minuts, es finalitzava el derbi en un camp d’Olost on, tot i que hi havia molta gent, havia presentat millor entrada en altres partits (potser ahir fèia massa fred).

I després d’ahir, segueix intensa la lliga i arriben aviat nous derbis que aniran completant el Trofeu la rella… Els seguirem!

* Recordeu, el partit de la primera volta a Prats quan l’Olost se’n va endur els 3 punts.

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*