Parlem d’economia i empresa, a Prats de Lluçanès

Aquest divendres passat vam dedicar una jornada a parlar d’economia i empresa a Prats de Lluçanès.

Des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana, que estem a l’oposició, sabeu que el de la situació econòmica és un tema que evidentment ens preocupa i en el qual treballem tant com podem en la mesura que hi tenim possibilitats; recordeu iniciatives com la “Taula per a la Dinamització econòmica“, que ha tingut resultats per exemple en el sector de comerç en esdeveniments com l’Obrim de Nit o la Fira de la Coca i la Llonganissa; o les nostres aportacions als pressupostos municipals. A més, intentem estar al cas de la situació de treballadors i empresaris i de l’economia en general, amb contacte constant.

En aquesta ocasió, però, el divendres dia 7 de març la diputada d’ERC Marta Rovira, acompanyada de la regidora Montse Juvanteny i jo mateix vam visitar la fàbrica d’embotits Ausa, per conèixer de prop el seu estat i tasca. Situada al terme municipal de Prats, és una històrica fàbrica que forma part del Grup Roma, un dels més importants del sector de l’agroalimentació de la Catalunya Central.

Seguidament, vam mantenir un interessant dinar-tertúlia amb diferents empresaris del poble. Allà la Marta Rovira va poder escoltar i intercanviar opinions amb persones vingudes de diferents sectors, des de  la construcció a la pagesia, passant pel comercial, per exemple. Ella va parlar de possibles sortides, de la situació econòmica i política del país, etc.

Una conversa que de ben segur va tenir profit per tots els que hi vam assistir. I aquí no s’acaba la nostra feina, seguim oberts a parlar-ne, i a treballar per l’economia del nostre poble.


IMG_1159

 

IMG_1161

IMG_1163

IMG_1169q

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*