Per què aquest diumenge val la pena venir a Prats de Lluçanès?

Tots els diumenges val la pena venir i sortir a Prats de Lluçanès, i si no és diumenge també. Principalment pel mercat, els comerços, els atractius del poble, l’ambient i el gran entorn.

Però aquest diumenge tindrà lloc a Prats la “Fira Final de Rebaixes“, en que “els carrers de la població s’ompliran durant tot el matí de parades dels comerciants del poble oferint els seus productes al millor preu, al costat dels habituals firaires que cada diumenge pugen a la capital del Lluçanès, i el mercat del rebost amb productes artesanals de la zona”.

Una iniciativa de la Unió de Botiguers que s’ha tractat en el marc de la taula per a la dinamització econòmica.

Els comerços del poble han de ser vius, actius i dinàmics. I a més, podem aprofitar l’arribada al final de la temporada de les rebaixes per aprofitar els millors preus, en un comerç de qualitat i proximitat.

I encara més, podem sortir i gaudir de l’ambient que es fa els diumenges de mercat i després, donar un tomb per l’entorn de tot el poble i comarca. Si no sabeu exactament on anar, Prats hauria d’estar al capdamunt de la llista de prioritats! Si necessiteu idees, estic a disposició 😉

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*