Prats acull una nova edició del Correllengua Lluçanès

 Ja fa anys que el Correllengua no passa per alt al Lluçanès. Ha anat vivint diferents formats, però ha sobreviscut tossudament per la llengua, la cultura i la llibertat a la nostra comarca. Gràcies, sobretot, a la gent que forma la comissió encarregada d’organitzar els actes, però també a tothom que hi participa i ho fa possible.

Aquest any, és Prats de Lluçanès el poble de la comarca que acull els actes que tindran lloc aquest proper cap de setmana. I, després que el divendres hi hagi una xerrada a Cal Bach organitzada en el marc de la celebració dels 400 anys de la Sotsvegueria del Lluçanès (la Roser Reixach i el Llorenç Soldevila intervindran), el gruix de la programació arribarà dissabte a la tarda. Amb una activitat potent i original en defensa de l’ús del català a la química, seguida d’una cercavila gegantera, la lectura del manifest, una actuació, el sopar popular i el concert.

El concert serà potent i interessant també. Amb l’estrena d’un grup local (Èmfasi) format per tres noies, dues de pradenques i una sasserrenca; el retorn a Prats dels Nyandú (grans!), i l’estrena a la comarca d’un altre gran músic, el valencià Pau Alabajos.

Així doncs, la cosa promet. No us ho perdeu!! 

* Vegeu el bloc del Correllengua Lluçanès per a conèixer-ne detalls.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*