Prats, centre comercial del Lluçanès

(article publicat a la rella del 22 d’abril)

La diversitat comercial del municipi de Prats de Lluçanès ha de permetre activar un seguit de factors per dotar de sentit que el poble es converteixi en el Centre Comercial del Lluçanès. I això és possible gràcies al teixit de botigues i comerços que tenim, que han de veure potenciada la seva activitat, s’han d’enfortir i han de poder fer un salt endavant amb la complicitat de l’administració més propera que és l’ajuntament.

Tenim mercat dominical i dues fires que han de ser grans (cal reactivar de nou i dotar-les de sentit), cal sumer l’activitat de les entitats, associacions i grups, amb iniciatives diverses que puguin sorgir, per posar l’accent encara més atractiu que pot tenir el nostre poble. Cal posar de relleu, doncs, els atractius turístics que hi ha, dotant-los també d’importància, per petits que ens pugui semblar que són, si els ajudem podem generar una alta expectativa (des del Safareig, als senders locals, per posar exemples). (segueix llegint…)

 Hem de promocionar les festes tradicionals i els balls singulars que fan tant ric Prats, com el Contrapàs i la Trencadansa, sense oblidar-nos de les moltes festes i commemoracions que com a pradencs i pradenques vivim (pensant en la Festa Major, les Festes de Sant Joan i els Elois, però també en el 5 de febrer, el Carnestoltes, Pasqua, l’11 de setembre, Nadal…).

Si recolzem una entitat i un comerç a dur a terme noves iniciatives, farem que la gent surti, es mogui i compri. Si els comerços van bé, és un element més perquè el teixit industrial i econòmic en general es reactivi. A més, posar en valor els productes produïts al nostre poble i la nostra comarca, que han de tenir d’una vegada per totes un protagonisme important.

Cal que l’Ajuntament del municipi posi la catifa vermella a tot aquest conglomerat de potencialitats que tenim, que sumat amb el de la resta de municipis de la comarca i el Consorci del Lluçanès, el potencial esdevé molt major. A Prats i al Lluçanès, hem d’estar a punt per tirar endavant.

Isaac Peraire Soler, regidor i candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Prats de Lluçanès

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*