Prats de Lluçanès es bolca a la reivindicació nacional

El dia 11 de setembre d’aquest 2012 ha estat històric. Molts pradencs van acostar-se a Barcelona (ja sigui amb els autocars o amb cotxes particulars) per ser part activa d’aquesta jornada independentista. I molts també ho van fer lluïnt samarretes de Prats de Lluçanès, cosa que encara fa més orgullós, i és que era gratificant trobar-te algú de fora i que et diguéssin: “he vist una persona amb una samarreta negra que posava Prats de Lluçanès!”.

A part, al migdia a Prats es va fer l’ofrena floral més participada que mai. Després de les entregues de flors per parts d’entitats i grups, jo mateix vaig encarregar-me de llegir un manifest en representació d’ERC, que el podeu  veure clicant aquí, i seguidament l’alcalde. Des del Grup Municipal d’Esquerra hem fet públic també un agraïment (aquí) a totes les pradenques i pradencs per la mobilització d’aquell dia. I les estelades que es lluïen els balcons eren més nombroses que mai.

Tal i com en el mateix discurs vaig pronunciar, cal recollir el clam independentista també “des de l’adminitració més propera, l’Ajuntament, que no pot resultar aliena a les aspiracions i debats nacionals, i no ho està. És des dels municipis des d’on construïm el futur nacional lliure”.

El mateix manifest el vaig acabar amb: “Us imagineu un futur lliure, en un país lliure? Us imagineu el dia en que no commemorem la derrota del 1714 si no la proclamació de la nostra independència? Jo sí. I el veig fet realitat, i ben aviat. Només depèn de nosaltres. Visca el poble, Visca la terra!”

Moment de la lectura del manifest:

Estelada que va lluïr l’11 de setembre a l’Ajuntament:

1 comentari

  1. De voler fer treure l’estelada del gegant Vicenç a penjar-la a l’Ajuntament. Mica a mica és fa camí i guanya la raó, ara és quan et dones compte que les desqualificacions sobraven.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*