quan els patins es reivindiquen… Festival!

Aquest diumenge el Pavelló Municipal de Prats de Lluçanès va tornar-se omplir de gom a gom per a presenciar un nou Festival de Patinatge organitzat pel Club Patí Lluçanès. La convocatòria va comptar amb representacions de tots els patinadors i patinadores del Club lluçanès, i amb la participació de grups i patinadors convidats que van deleitar el públic que s’ho mirava.

Ahir era especial, es commemorava els 20 anys de l’existència del Club, i això em porta a pensar amb qui va engegar tot això, amb la Júlia Rocadembosch al capdavant. Una feina excel·lent i persistent que 20 anys després es continua veient resultats, amb protagonistes la majoria dels quals no eren nascuts llavors.

Els canvis són molts i notoris, teòricament el patinatge ja no hauria de ser percebut com un esport minoritari i l’extensió d’aquest a la resta de la comarca -amb molts participants, equip d’hoquei inclòs i grans participacions a campionats d’arreu- és una evidència que qui encara li’n considera s’equivoca. I aquí cal fer referència a la necessària queixa pública que ahir tampoc va faltar cap al terra del pavelló de Prats, que no permet condicions òptimes a la pràctica del patinatge. La d’ahir ,a més, va ser una ‘denúncia’ molt directa, fent referència a altres inversions i esports que posen en evidència que si no s’ha arreglat aquesta situació és per manca de voluntat política, i a mi m’entristeix.

Però en fi, el que cal també és felicitar als membres del Club, a la Junta i a tothom qui fa possible jornades com la d’ahir, que omplen d’orgull un poble i una comarca on la pràctica esportiva és rica, diversa i activa. Espero que no s’en cansin mai, la feina que fan és impagable.

(foto de família. Extreta del facebook de Bruna Sala Soler)

(actuació final conjunta)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*