Fira Santa Llúcia 2014, la Fira de les entitats

Prats de Lluçanès ha viscut aquest cap de setmana una nova jornada de la Fira de Santa Llúcia 2014. A part dels actes que van envoltar la pròpia Fira (l’inici de la campanya de Nadal dels botiguers, la xerrada-audiovisual del Ferran Latorre, el concert a l’església, el festival de patinatge, etc) el tronc central va ser durant el matí de diumenge.

Parades, bestiar, maquinària, cotxes… i gran activitat de nombroses entitats locals. Aquesta va ser la gran sort de la Fira d’ahir, l’empenta de les entitats que van organitzar diferents activitats i accions sobretot concentrades al capdavall del Passeig. Si entrem a valorar el número de parades, firaires o fins i tot quantitat de bestiar i maquinària, de ben segur que hauria calgut un major impuls per part de l’Ajuntament. Una ocasió, la Fira de Santa Llúcia, que s’ha de saber aprofitar millor pel poble de Prats.

I cal doncs un bon debat, reflexió, pla… per saber cap on enfocar la Fira, cosa que l’equip de govern de CiU no fa. Cap on volem que vagi la Fira de Santa Llúcia? Quin objectiu té? Respondre això, i abocar-hi els esforços possibles és necessari. Ahir es va demostrar que les entitats, pagesos, etc hi estan disposats. Les ganes dels comerciants locals estan demostrades. Ara cal que l’equip de govern dw l’Ajuntament també; i és possible.

* Podeu veure una petita galeria de fotos feta per jo mateix a Google +Picassa clicant aquí.

* Bonica galeria de fotos de l’Adrià Costa (Osona.com).

IMG_0343

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*