seguim reivindicant el Lluçanès! (vídeo i crònica)

Ahir diumenge va tenir lloc al Passeig Lluçanès de Prats de Lluçanès el concert “Gràcies, Ovidi“. Un concert que reivindicava l’oficialitat del Lluçanès com a comarca.

El va obrir l’Eva Boixadé, de la Plataforma “El Lluçanès és comarca” i alcaldessa de Lluçà. La va seguir una intervenció del Dionís Guiteras (alcalde de Moià, President del Consorci del Moianès i diputat) i el Ramon Erra, escriptor de Santa Eulàlia de Puig-oriol. Llavors, va començar el recital “Gràcies, Ovidi”, que realment va sorprendre per la seva qualitat i potència; un autèntic homenatge al cantautor d’Alcoi.

Va ser un acte amb més de 300 persones assistents, entre els que hi havia alcaldes i regidors dels ajuntaments del Lluçanès. Un acte reivindicatiu que vol sumar esforços i fer saber, una vegada més, que la gent del Lluçanès volem el reconeixement del Lluçanès com a una comarca igual que una altra. Una reivindicació històrica i justa.

* Petita galeria de fotos a Google + o Picassa.

* A continuació o clicant aquí, el vídeo del concert, amb les intervencions de Boixadé, Guiteras, Erra i talls de les cançons cantades.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*