Sumem? “Gràcies, però no”

Aquest dimecres dia 2, un quart d’hora abans que comencés el Ple Municipal, vam mantenir una reunió amb CiU de Prats per a rebre resposta a la proposta que el grup d’ERC els vam fer arribar en una reunió que havia tingut lloc el dia 20 de juny.

La nostra proposta, com podeu llegir aquí, tractava bàsicament la possibilitat de formar un govern conjuntament els dos grups; els 11 regidors i regidores que conformem l’Ajuntament. Sumar esforços per afrontar els reptes que tenim al poble, i als que conjuntament se’ns plantegen com a comarca i com a país, des del nostre municipi. Som dos grups diferents, amb plantejaments diversos i ben diferenciats (per això ens presentem amb candidatures diferents), però des d’ERC, després de debatre-ho i reflexionar-ho, estàvem disposats a establir unes prioritats, llimar diferències i treure el que cadascú de nosaltres bonament pot per a treballar des del govern del poble, pel poble.

Tota la legislatura, i després d’uns resultats electorals ajustats, hem mostrat la nostra voluntat de treballar conjuntament, no hem parat de fer propostes, de voler treballar pressupostos, taxes, plans i projectes. Alguns amb més d’èxit que d’altres (com per exemple la Taula per la Dinamització Econòmica), però demostrant que amb la voluntat de tots, podem.

La resposta va ser, en boca de l’alcalde: “Agraïm l’oferta, però us hem de dir que no”. I va posar exemples que demostrarien que tenim objectius diferents. I com he escrit i vam reconèixer, és evident que tenim objectius diferents i que hem fet, fem i farem les coses diferents, però això no és en absolut incompatible a que es poden establir dinàmiques de treball conjunt en un govern. I si no, podem repassar el que CiU mateix va escriure en una aplaudida publicació abans de les eleccions europees.

Així les coses, no hi haurà govern conjunt a Prats de Lluçanès, cosa que ens sembla que avaluada l’acció actual creiem que no li hauria anat malament al poble. Ara bé, la feina d’ERC, lluny d’acabar-se, seguirà sent treballar apassionadament pel nostre poble i la seva gent.

 

plemunicipal2juliol

(foto del Ple Municipal, penjada al tuiter de l’Ajuntament de Prats)

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*