Tal i com vam demanar ERC: Prats congelarà les taxes pel 2014

En el Ple del passat 25 de setembre, el Grup Municipal d’ERC vam presentar una proposta per a elaborar uns pressupostos participatius i treballar els taxes 2014 (info aquí). La proposta va ser rebutjada per CIU.

El dia 9 d’octubre, el Grup d’ERC vam sol·licitar que l’Ajuntament congelés les taxes i preus públics pel 2014 (info aquí). Els principals arguments eren la situació socio-econòmica general de persones, famílies i empreses de la població, i tenint en compte que sovint l’equip de govern explica que l’Ajuntament està en una bona situació econòmica, pensavem que podia fer l’esforç (ja ho haviem dit anys anteriors).

Ahir, 23 d’octubre ens vem reunir a la Comissió Informativa (és una reunió que es fa prèvia al Ple, que en aquest cas serà extraordinari dimecres de la setmana vinent). I se’ns va respondre la sol·licitud anunciant-nos això, el que demanàvem: que es proposarà al Ple congelar les taxes pel 2014. Els arguments: els mateixos que havíem dit nosaltres.

Dimecres vinent, dia 30 a 2/4 de 8 del vespre a Cal Bach, tindrà lloc doncs, el Ple, i Prats de Lluçanès tindrà congelades les taxes i preus públics. Em guardo els arguments i les noves aportacions d’ERC,pel propi Ple.

 

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*